Velkommen til Copenhagen Canvas - din destination for stilrene, bæredygtige og funktionelle totebags i høj kvalitet.

Om os

Velkommen til Copenhagen Canvas! En online butik, der tilbyder stilrene og funktionelle totebags til alle, der ønsker at bære deres ejendele med stil. Vores tasker er perfekte til enhver anledning - fra dagligdags brug til rejser og indkøbsture. Vores mission er at tilbyde bæredygtige tasker, der er både praktiske og elegante.

Vores historie begyndte med en simpel idé - vi følte, at der manglede en webshop med fokus på stilrene og funktionelle totebags. Vi ønskede at tilbyde et produkt, der kunne imødekomme behovene hos unge mennesker, der ønsker en enkel, men stilfuld måde at bære deres ejendele på.

Så vi besluttede os for at starte Copenhagen Canvas. Vores tasker er ikke kun stilrene og praktiske, men også bæredygtige. Vi bruger kun materialer af høj kvalitet, og vores tasker er bl.a. OEKO-TEX Standard 100 certificeret samt OEKO-TEX STeP certificeret (Sustainable Textile Production)

Vi er to brødre med en passion for iværksætteri og mode, der besluttede os for at tage springet og starte vores egen virksomhed. Vi tror på, at vores passion og engagement vil afspejle sig i vores produkter og vores kunderelationer.

Vi ser frem til at have dig som kunde og håber, at du vil nyde at bære vores totebags lige så meget, som vi nyder at skabe dem.